Overlijden Pieter van Bergen

Laat onderaan je reactie achter!

Afgelopen maandag heeft ons het bericht bereikt dat Pieter van Bergen is overleden. Wij herinneren Pieter als een actief lid van DKIJV die niet alleen bij de vereniging heeft geschaatst en geskeelerd, maar zich ook vele jaren heeft ingezet als vrijwilliger bij DKIJV.

Als betrokken clubgenoot heeft hij een bijdrage geleverd aan vele activiteiten voor de jeugd. Daarnaast heeft hij in de wedstrijdcommissie vele wedstrijden namens DKIJV georganiseerd en gezorgd dat de juryleden hun werk goed konden doen.

Wij wensen zijn familie, waaronder DKIJV trainer Mark, heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

DKIJV Bestuur


2 reacties op “Overlijden Pieter van Bergen”

  1. Michel van Zuijlen schreef:

    Familie van Bergen, heel veel sterkte met het verlies van Pieter. Dankbaar voor zijn inzet als vrijwilliger bij DKIJV, vol overgaaf heeft hij zich ingezet voor onze club!

    Michel van Zuijlen

  2. Jan Bekker schreef:

    Van het overlijden van Pieter word ik een beetje stil. Veel samengewerkt, Pieter altijd betrokken en veel inzet. Een goede schaatser ook en veel (droog)trainen, kilometers maken! Hoewel we elkaar al een tijdje niet hadden gezien, ga ik je toch missen.
    Familie Van Bergen veel strekte bij dit grote verlies.

Laat een reactie achter