Inline-skate deel 2: aanmelden

Laat onderaan je reactie achter!

Terwijl het schaatsseizoen nog bezig is, heeft de Inline commissie achter de schermen de voorbereiding voor het 2022 seizoen gedaan. Voor 2022 is er weer een vol programma. Waarvoor je jezelf nu kan aanmelden!

Als we de stijgende lijn van inschrijvers voor 2022 doortrekken is de verwachting dat er bij DKIJV meer dan 200 actieve skeeleraars zullen zijn. Deze populariteit heeft tot gevolg dat er te veel baandruk is op sommige uren. 

Om het niveau van de lessen op peil te houden en vooral de veiligheid te kunnen waarborgen moeten er concessies gedaan worden. Dus spreiding van het aantal deelnemers op de baan in Nootdorp is onvermijdelijk, evenals wachtlijsten (met name op de maandag). Daarom blijft de dinsdag training in Nootdorp. Ook blijft het mogelijk voor gevorderde volwassenen om via een gastlidmaatschap bij MIJV mee te trainen in Maassluis (marathontraining).  

Wielerparcour “De Spartaan” in Rijswijk heeft een grote opknapbeurt gekregen en met de nieuwe indeling van de baan verwachten wij daar op vrijdag geen problemen. Daarnaast blijft ook de “piste”-training. 

Aanmeldprocedure 

Iedereen die het voorgaande jaar heeft meegedaan zal niet op een wachtlijst terecht komen, maar moet zich voor dit seizoen wel opnieuw aanmelden. 

Alle nieuwkomers adviseren wij wel om zo snel mogelijk in te schrijven.

Uitleg over het inschrijven en alle trainingsmogelijkheden staat hier in de inline-infowww.dkijv.nl/inline-info   

Wij denken dat we alle benodigde informatie hebben beschreven, wij verzoeken dus ook om deze informatie eerst goed door te lezen, voordat je een vraag per e-mail stelt aan de Inline commissie. Na inschrijving zal nog voor de start van de eerste training brief 3 van de Inline commissie volgen, waarin de allerlaatste informatie staat betreffende de groepindelingen en de links van de diverse Appgroepen die wij gebruiken per trainingsavond in geval van afgelasting bij regen. 

Lees de bijlage met informatie goed door en namens de gehele Inline commissie zien wij jullie inschrijvingen voor 2022 graag tegemoet. 

De Inline Commissie, 
Margret en Serge van der Goes 
Jeroen Leering 
Heleen ten Have 


2 reacties op “Inline-skate deel 2: aanmelden”

 1. Kim Van klooster schreef:

  Beste,

  We zitten klaar op juiste tijdstip om onze kinderen aan te melden nu, 12maart 2022 20.00 voor skeeleren maar ik kan niet vinden waar en hoe.
  Het gaat om seppe en liv wiersema.
  Hopelijk kan ik ze ook op deze manier aanmelden

  Met vriendelijke groet
  Kim van Klooster

Laat een reactie achter