Oproep -vacature ledenadministratie

Laat onderaan je reactie achter!

DKIJV is hard op zoek naar een opvolger van Edwin Wijk onze ledenadministrateur. Dè persoon die er al een aantal jaar voor zorgt dat al jouw gegevens netjes in ons systeem en dat van de KNSB staan. Die ervoor zorgt dat jij en/of je kinderen kunnen trainen omdat je een toegangspas voor de Uithof krijgt, dat jullie aan wedstrijden mee kunnen doen, aan de zomertrainingen of straks weer kunnen gaan inline-skaten. Kortom een belangrijke schakel die onze DKIJV machine draaiende houdt.

Wat houdt het in?

De gegevens bijhouden van alle leden die we hebben en die betrokken zijn als vrijwilliger, wedstrijdrijder of als gastrijder in ons administratiesysteem, het systeem van AllUnited. Edwin heeft dit systeem geïmplementeerd en de ledenadministratie is er een stuk overzichtelijker door geworden. De gegevens in het systeem worden gebruikt door de financiële commissie (abonnementen), wedstrijdorganisatie (licenties) en trainers (indeling trainingsgroepen).

Hoeveel tijd kost het?

Door het jaar heen kost het ongeveer een avond per week. Bij het begin van het seizoen in september (abonnement uitgifte) is het meer werk maar dan helpen ook andere commissieleden mee.  Het meeste werk is geen maatwerk, dat maakt het werk leuk en door het systeem is  dit “reguliere werk”, als je er handigheid in hebt, best snel gedaan. Omdat het een zelfstandige taak is, heb je veel vrijheid om zelf te bepalen wanneer je het werk voor DKIJV doet, het kan gewoon vanaf je eigen PC of laptop.

Wat voor iemand zoekt DKIJV?

We zoeken iemand  met, uiteraard, wat vrije tijd beschikbaar, vooral in september. Iemand die zelf of via de kinderen binding heeft met DKIJV, zich in wil zetten voor de club en misschien wel meer mensen in de club wil leren kennen.  Het werk is niet moeilijk maar het is een voordeel als je een beetje handig bent met computers en kunt omgaan met Excel. De communicatie gaat bijna alleen via email, dus daar moet je ook wel op ingesteld zijn.  Uiteraard zal Edwin alle tijd nemen om je in te werken en te helpen als er problemen zijn.

Wat krijg ik ervoor terug?

Eeuwige dankbaarheid, vrienden voor het leven en een hele blije warme DKIJV-deken! 😉 

Bij een vereniging doe je het toch met zijn allen, met elkaar maak je de vereniging. Door vrijwilligerswerk te doen, ben je echt onderdeel van de vereniging en ook meer betrokken bij de hobby van je kind. Daarnaast is het leerzaam om een kijkje te krijgen achter de schermen van de Nederlandse schaatscultuur, de KNSB en alles eromheen.

Voel je je aangesproken?  Wil je wat doen voor je club? Lijkt het je wat? Heb je vragen? 

Wacht niet langer en meld je bij ons: bestuur@dkijv.nl


Laat een reactie achter