Symposiumavond Lustrum Gewest Zuid-Holland

Laat onderaan je reactie achter!

Op 25 oktober bestaat het Gewest Zuid-Holland 130 jaar. Om dit lustrum te vieren zullen er dit schaatsseizoen diverse evenementen georganiseerd worden. 

Symposium (zaterdag 15 oktober)

Tijdens het symposium in de Uithof komen bekende sprekers uit alle disciplines van het Gewest voorbij, die zullen spreken over diverse onderwerpen binnen de schaatssport. Het symposium is geheel gratis te bezoeken en consumpties worden verzorgd.

In het decor van de ijshockeyhal op de Haagse Uithof zullen bekende sprekers als alle disciplines die het gewest vertegenwoordigt hun verhaal doen. Met namen waaronder Hein Vergeer en Freek van der Wart belooft het een bijzondere avond te worden.

Deelname is kosteloos, parkeren is gratis en gezelligheid is gegarandeerd! Ook kun je als trainer met deze activiteit 4 licentiepunten verdienen! Vul daarvoor hier het formulier in zodat we weten dat je erbij bent en je aanwezigheid kunnen controleren.

Op de speciale pagina’s van de symposiumavond en de andere komende lustrumactiviteiten kun je meer informatie vinden over de festiviteiten ter ere van het 130 jarig bestaan!

Door: Jan Martijn Metselaar


Laat een reactie achter