Vroege “ijsvogels” gespot door fotograaf Jasper

Laat onderaan je reactie achter!

Het had zomaar een bericht van Natuurmonumenten kunnen zijn, maar dit betreft toch echt schaatsers van onze vereniging. Elke zaterdagochtend om 7.00 uur doen zij het licht aan op de Uithof om de slaap uit de ogen te schaatsen. Een trouwe groep schaatsers die enorm hun best doen om onder leiding van trainers Jan, Martine, Rein en Stijn hun techniek, snelheid, kracht en conditie te verbeteren of optimaliseren.

Niet alleen op het ijs is het een enthousiaste groep DKIJV-ers, maar ook daarbuiten want na afloop wordt er meestal gezellig nagepraat onder het genot van een warme choco, koffie of thee. 

Deze vroege DKIJVogels zijn onlangs op de gevoelige plaat gezet door een ander lid van de vereniging: amateurfotograaf Jasper Borst. Het zijn mooie foto’s geworden en ze geven een goed beeld van de gezellige sportieve zaterdagochtend schaatsgroep. 

De foto’s zijn hier te vinden:

https://photos.google.com/u/2/share/AF1QipPACreoFRxCUPI_0iGAfXJrFKMdUCz2NpLbLB4jQd5b0l0khjX6gUGjQQKtMufHrw?key=X0RBcWdvdnFGclJiRC1PcUlQUjJ6LVVXR3lxVG53


Laat een reactie achter