After Skate lustrum feest KNSB Gewest Zuid-Holland 1 april

Laat onderaan je reactie achter!

Even uw aandacht voor het volgende. Het afgelopen schaatsseizoen zal het je niet ontgaan zijn dat het KNSB Gewest Zuid-Holland een lustrum te vieren had. En dit jubileumjaar wordt op 1 april afgesloten met een spectaculair eindfeest op de Uithof. Kaartjes daarvoor zijn nu te koop!

Het gewest heeft dit jaar verschillende activiteiten georganiseerd om het 130 jarig bestaan te vieren. Zo was er aan het begin van het seizoen een symposium en werd op 11 december de Boelsma Memorial verreden (heeft u de geweldige video-impressie hiervan al gezien? Een aanrader: Boelsma Memorial in beeld en geluid). Ook zijn er ter gelegenheid van het lustrum speciaal ontworpen hoodies en buffs te koop.

En op zaterdag 1 april zal op De Uithof het after skate lustrum feest plaatsvinden. Hiermee wordt het 130e bestaansjaar van het Gewest Zuid-Holland van de KNSB feestelijk afgesloten.

De avond begint om 20.00 met een borrel in een aparte zaal om het afgelopen lustrumjaar nog eens rustig na te bespreken. 

Parallel hieraan zal het feest om 20.30 van start gaan. Met optredens van de bands BeAtELS en DuctTape alsmede DJ Niels en het Lekstreek Trio (Erik Jan Kooiman, Remco Schouten en Timo Verkaaik) belooft het een mooie avond te worden. Het feest eindigt om 01.30 en is voor alle leeftijden toegankelijk. 

De entreeprijs bedraagt € 7,00 inclusief twee consumpties. Wie alleen naar de borrel komt hoeft geen kaartje te kopen. Ook is er een optie voor een ticket inclusief twee consumpties en de limited edition buff voor maar €12,50. Tickets zijn te koop via https://shop.ikbenaanwezig.nl/tickets/event/after-skate-lustrumfeest-knsb-gewest.


Laat een reactie achter