Short News: SebraSports Cup 4

Laat onderaan je reactie achter!

Zondag 4 februari vond de 4e wedstrijd van de regiocompetitie West plaats in Alkmaar. Voor DKIJV stonden Cato, Lindy, Sam, Dieuwertje, Seppe, Maud, Isis en Lotte aan de start. Liv moest zich helaas ziek afmelden.

In plaats van het inrijden begon de dag vandaag met de relay, zodat iedereen goed warm gereden aan de overige afstanden kon beginnen.

Lindy en Cato reden vandaag een kwart finale over 2 rondjes (222m), een halve finale over 3 rondjes (333m) en een finale over 4 rondjes (444m). In de halve finale reden ze allebei een mooie rit met een pr voor Lindy. In haar finale rit reed Lindy naar een mooie 2e plek. In haar finale rit plaatste Cato een mooie inhaalactie binnendoor om de koppositie te bemachtigen, de andere rijder was het hier echter niet mee eens en sneed haar af, waardoor ze allebei ten val kwamen.

Sam reed een paar mooie ritten met een mooi pr in de halve finale. In zijn finalerit ging hij helaas hard de kussens in, doordat hij werd meegenomen in een val van een andere rijder. Gelukkig kon hij, ondanks een pijnlijke bil, nog wel starten bij de herstart van de race, en reed in de A finale van de D divisie naar een mooie 4e plek.

Dieuwertje was flink opgewarmd tijdens de relay doordat de laatste wissel niet in kwam en zij in plaats van 2 ronden de laatste 4 ronden moest rijden. In haar eigen ritten plaatste ze een paar mooie acties en reed in de A-finale van de C divisie naar een 4e plek en een mooi pr.

Seppe reed een mooi pr in zijn kwart finale. In zijn halve finale kwam hij helaas ten val. In de finale plaatste hij een hele mooie inhaalactie binnendoor, waarna hij helaas ook weer terug ingehaald werd en 4e werd in zijn finale rit.

Maud plaatste in haar kwartfinale 500 meter een mooie inhaalactie binnendoor en verbeterde haar eigen clubrecord op de 500 meter meisjes Junior E met een tijd van 56.77.

Isis reed een hele sterke finale rit over 7 rondjes. In ronde 2 plaatste ze een hele mooie inhaalactie waarmee ze op kop kwam en vervolgens wist ze iedereen achter zich te houden om zo naar de winst in haar finale rit te rijden.

Bij Lotte beginnen de bochten steeds weer iets beter te lopen. In haar finale rit over 7 rondjes plaatste ze een mooie inhaalactie, waarna ze helaas ook weer terug ingehaald werd, en op de 5e plek eindigde in haar finale rit.  

Op zondag 18 februari staat de laatste wedstrijd, de finale van de regiocompetitie, gepland in Alkmaar.

Uw verslaggever,
Nicoline van der Vaart


Laat een reactie achter