Short News: StarClass Nijmegen 2-4 Februari

Laat onderaan je reactie achter!

Afgelopen weekend was de 2e StarClass voor de Jun C/D van dit seizoen. Met maar liefs 192 deelnemers uit 12 verschillende landen was het ditmaal heerlijk ‘dichtbij’. Geen lange rit met de auto of met het vliegtuig. Ze konden lekker in hun eigen bed slapen. 

Van DKIJV stonden Tamar, Lisa, Stian, Oscar en Bjarne aan de start. Voor de een was het een beter weekend dan voor de ander. Bjarne, die voor het eerst meedeed met deze competitie, deed goede zaken. Hij schreef niet één, niet twee maar drie clubrecords op zijn naam! Op de 500m – 777-m – 1000m. Een super goed weekend voor hem! Maar ook voor Oscar die een dikke PR reed op de 777m. 

Voor de ouders die meegingen was een even afzien. Het was namelijk verschrikkelijk koud op de tribune. De rijders zelf hadden er gelukkig weinig last van. Voor de thuisblijvers stond de livestream aan. Zij konden vanuit een warm huis de wedstrijd volgen. 

De rijders hebben wederom weer veel geleerd en nemen deze ervaring mee naar de volgende wedstrijd die begin maart in Pontebba, Italië is.

Eind februari is ook nog de Speculaascup in Hasselt, België. Wie gaan er allemaal mee??

Uw verslaggever,
Ester Alewijnse


Laat een reactie achter