Short News: Arie Ravensbergen bokaal

Laat onderaan je reactie achter!

Zaterdag 23 maart vond de 32ste editie plaats van de Arie Ravensbergen bokaal, dit maal in de nieuwe ijshal de Vliet in Leiden.

Voor DKIJV stonden bij de junioren F meisjes Cato, Lindy en Liv aan de start. Zij reden tweemaal een 222m en een 333m. Cato stond voor het eerst in een A-finale, wat best spannend was. Na een mindere start wist ze nog twee mooie inhaalacties binnendoor te plaatsen en werd daarmee 4de in deze superfinale en daarmee ook 4de in het eindklassement. Lindy en Liv reden samen in de B-finale, Liv werd daarin 2e en Lindy 3e waarmee ze in het eindklassement 8ste en 9e werden. Samen met Seppe reden ze ook nog een leuke mixed relay over 2000 meter.

Als opwarmer reden Bjarne, Lotte, Isis en Maud ook een mooie mixed relay over 2000 meter.

Bij de meisjes junioren E werd er een 333meter gereden. Maud en Isis behaalde eenvoudig de A-finale. Waarin Maud een mooie 3e plaats behaalde in een nieuw clubrecord van 37.266. Isis lukte het helaas niet om vanaf startpositie 5 op te schuiven en finishte als 5e.

Bij de junioren D meisjes werd een 500 meter verreden en stonden maar liefst 43 deelnemers aan de start met Lotte voor DKIJV. Lotte reed naar een 3e plaats in de Finale van groep 7 en werd daarmee 33ste in het eindklassement.

Bij de jongens junioren D stonden Bjarne en Seppe aan de start, helaas moest Oskar zich ziek afmelden. Seppe reed een paar mooie ritten en reed een mooi nieuw pr op de 500 meter en nadert de grens van de minuut. Bjarne reed in de A-finale in een hele sterke rit naar een mooie 2e plaats in een nieuw pr en clubrecord van 49.013.

Uw verslaggever,
Nicoline van der Vaart


Laat een reactie achter