Inschrijving CK Inline skaten opnieuw geopend

Laat onderaan je reactie achter!

UPDATE! Let op! Iedereen dient zich (opnieuw) aan te melden.

Op zondag 2 september organiseert de inline-skate commissie het jaarlijkse het DKIJV clubkampioenschap inline-skate (v.a. 14:00 u) met aansluitend een BBQ (v.a. 18:00 u). Leuk voor de skaters, maar ook voor familie en publiek.

Inline-skate is binnen onze vereniging uitgegroeid tot volwaardige discipline. Daar hoort dus ook een clubkampioenschap bij. Wij nodigen al onze inline-skaters, die lid zijn van DKIJV,  uit om mee te doen; van jongste pupil tot oudste Master en van fanatieke wedstrijdrijder tot recreant. Jouw deelname is van belang om van dit kampioenschap weer een succes te maken!

Het beloofd een spectaculaire en gezellige middag te worden met aansluitend de prijsuitreiking en een zeer gezellige BBQ.

Programma

Tijd Wat  Locatie
14:00 – 17:30 Wedstrijden (programma en startlijsten volgen)* Nootdorpse IJsbaan
17:30 – 18:00 Prijsuitreiking Nootdorpse IJsbaan
18:00 – 20:00 BBQ Nootdorpse IJsbaan

*Tot de wedstrijdonderdelen horen onder andere een slalom en een sprint voor de jongste jeugd, een serie en een marathon voor de wat oudere deelnemers. Alle deelnemers komen ca. 3x aan de start. Tijdens wedstrijden is het clubhuis aan de Nootdorpse ijsbaan geopend en beschikbaar.

 

Schrijf je snel in

Inschrijven kan tot en met woensdag.

Als deelnemer voor het DKIJV clubkampioenschap:
Schrijf me in voor het CK inlinen

Met het hele gezin voor de BBQ:
Schrijf me in voor de BBQ

 

Ook voor het publiek te moeite waard

Neem zoveel mogelijk mensen mee; om je te laten aanmoedigen en voor de gezelligheid. Ze zijn uiteraard ook allemaal van harte welkom bij de BBQ.

 


Laat een reactie achter