Uitnodiging trainingsweekend DKIJV / DVIJC 2018

Laat onderaan je reactie achter!

Het trainingsweekend is van 7 t/m 9 september 2018 in Wekerom op de Veluwe.
We verblijven in kampeerboerderij De Eiken Stek. Deze is gelegen aan de bosrand even buiten Wekerom.

Een prima omgeving om te fietsen op elk niveau, te wandelen, skeeleren en te mountainbiken. Aan alle deelnemers bieden we een afwisselend programma, je kan er een fanatiek of een ontspannen trainingsweekend van maken.

Deelnemers
Het trainingsweekend is bedoeld voor alle leden vanaf 15 jaar en naaste familieleden die ook van een sportief weekend houden. Met name van de minderjarige deelnemers verwachten we begeleiding van de eigen ouders. Deze uitnodiging wordt ook verspreid onder de leden van DVIJC (IJsclub Vlaardingen), waarmee we samenwerken.

Kosten
De kosten voor het trainingsweekend bedragen slechts € 60,= per persoon. We kunnen op vrijdagmiddag vanaf 15.00 tot zondagmiddag 17.00 uur in de accommodatie terecht. Vrijdagavond wordt er voor degenen die aanwezig zijn voor eten gezorgd. Je kan al wel eerder vanaf de boerderij de omgeving verkennen.

Inschrijven

Voor nadere inlichtingen kun je bellen met onderstaande personen. Schrijf je in door het Inschrijfformulier trainingsweekend Wekerom 2018 in te scannen en te mailen te naar weekend@dkijv.nl of vul het formulier in wat verkrijgbaar is tijdens de woensdagavond conditietraining in het clubhuis.

 

Ben je er bij? We zien je graag.

Wim Mooijman, Lydia Viveen, Jeannet van Adrichem en Lies Hoek Spaans.


Laat een reactie achter