Trompper Optiek Golden Tenloop 2019

Laat onderaan je reactie achter!

Delft – Hemelvaartsdag (Update 03-06 ) Afgelopen donderdag was DKIJV wederom met één team vertegenwoordigd op de 10km van de 32e editie van de GoldenTenloop. De 10km run was ‘uitverkocht’ en totale deelnemersveld bestond uit 2500 deelnemers.

Het was een ideaal hardloopweer en de sfeer zat er goed in. Echter, voor sommigen is het eigenlijk een tikje te warm om een goede tijd neer te zetten. Ondanks de warmte heeft Rob een fantastische tijd en een PR neergezet. Het kon eigenlijk ook niet anders… met twee marathons in de benen en na veel interval traningsarbeid was deze afstand voor hem een appeltje-eitje. Wat ook erg geholpen heeft was dat hij een goede startpositie heeft weten te bemachtigen door stiekem in het voorste vak te wurmen.

Ondanks dat Wim in de afgelopen tijd verkeerde duurtraniningen (lees: klussen in en om zijn nieuwe huis) heeft gedaan, mag hij zeker tevreden terugkijken naar zijn behaald resultaat. Miranda is ook tevreden ondanks haar startpositie waarbij zij veel mensen moest inhalen. Voor Tilly heeft de looptraining van de woensdagavond ook zijn vruchten afgeworpen. Ondanks de hardnekkige blessure van het afgelopen jaar en zijn startpositie – namelijk als laatste starter – is Jacq erg tevreden met de gelopen tijd.

Met trots heeft het DKIJV-team het volgende resultaat behaald:
3999 Rob Bouman 44:50
3998 Wim Mooijman 49:32
3995 Miranda de Jong 54:37
3996 Tilly van Paassen 55:22
4000 Jacq Pho 1:02:46

Verder liepen de volgende DKIJV’ers onder eigen deelneming mee.
4145 Mark Veenstra 42:31
661 Niels Schouten 48:09
465 Kees Hoek 53:36
1544 Anne Schouten 55:05

Mark: “Voor mij was wel echt te warm om lekker op de limiet te lopen, ik was al vroeg aan het vechten om tempo/ritme erin te houden.”


Al met al kan ik maar concluderen dat wij twee DKIJV winnaars hebben. Rob en Mark, gefeliciteerd met jullie prestatie! Namens de lopers willen we Michel van Zuijlen, Anne Schouten en Wim Mooijman bedanken voor de organisatie en de gezelligheid na de run.

GoldenTenloper en tevens uw eerstehands verslaggever,
Jacques Pho


2 reacties op “Trompper Optiek Golden Tenloop 2019”

  1. Mark Veenstra schreef:

    Ik liep ook mee, maar dan met een paar collega’s in het TBA 1 team.. onder nummertje 4145. Voor mij was het wel echt te warm om lekker op de limiet te lopen, was al vroeg vechten om tempo/ritme erin te houden. Maar met 42:31 wel tevreden over de eindtijd.

Laat een reactie achter