Activiteiten DKIJV Afgelast ivm Corona

Laat onderaan je reactie achter!

Beste DKIJV’ers, de KNSB heeft vanmiddag een statement uitgegeven inzake het coronavirus. De KNSB roept de schaatsverenigingen op om alle clubbijeenkomsten zoals trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroepen af te gelasten. De KNSB volgt daarmee de adviezen van sportkoepel NOC*NSF. In lijn met deze adviezen heeft ook het KNSB Gewest Zuid-Holland maatregelen aangekondigd.

DKIJV volgt uiteraard de oproep van de KNSB. Daarom zijn alle activiteiten, in ieder geval, tot en met 31 maart afgelast.

Dat betekent helaas dat de laatste trainingen van het schaatsseizoen niet doorgaan, er geen mini elfstedentocht is en ook geen wedstrijd op snel ijs in Leeuwarden en clubkampioenschappen. Ook heeft DKIJV besloten om het jeugdkamp begin april af te gelasten. Op deze manier probeert DKIJV haar bijdrage te leveren om de gevolgen van de virusuitbraak in te perken.

Zodra er nieuwe informatie bekend is met betrekking tot ontwikkelingen en maatregelen voor sportverenigingen als gevolg van het coronavirus, zullen wij jullie hierover informeren.

Wij hopen natuurlijk dat we zo snel mogelijk weer in verenigingsverband activiteiten kunnen starten.

Met vriendelijke groet,

Bestuur DKIJV


Laat een reactie achter