Uitnodiging  trainingsweekend DKIJV en DVIJC

Laat onderaan je reactie achter!

Na een onderbreking is er weer een kamp in 2022. Het trainingsweekend is van 26 t/m 28 augustus 2022 in Wekerom op de Veluwe. We verblijven in kampeerboerderij De Eiken Stek (wij hebben de pinkenstal). Deze is gelegen aan de bosrand even buiten Wekerom. Een prima omgeving om te racefietsen op elk niveau, te wandelen, skeeleren en te mountainbiken.       

Aan alle deelnemers bieden we een afwisselend programma, je kan er een fanatiek of een ontspannen trainingsweekend van maken. Racefietsen is met voorrijders van  Edense wielervereniging  / Edense schaats vereniging.

Deelnemers

Het trainingsweekend is bedoeld voor alle leden vanaf 15 jaar en naaste familieleden die ook van een sportief weekend houden. Met name van de minderjarige deelnemers verwachten we begeleiding van de eigen ouders. Deze uitnodiging wordt ook verspreid onder de leden van DVIJC (IJsclub Vlaardingen), waarmee we  samenwerken.

Kosten

De kosten voor het trainingsweekend bedragen slechts € 70 per persoon. We kunnen op vrijdagmiddag vanaf 15.00 tot zondagmiddag 16.00 uur in de accommodatie terecht. Vrijdagavond wordt er voor degenen die aanwezig zijn voor eten gezorgd. Je kan al wel eerder vanaf de boerderij de omgeving verkennen.

Meer info en inschrijven

Voor nadere inlichtingen kun je mailen naar weekend@dkijv.nl of Lydia, Wim of Lies even aanspreken. Inschrijven kan door dit formulier op woensdagavond in te leveren op het clubhuis bij Wim Mooijman, Lydia van der Helm of Lies Hoek Spaan (weet je niet wie dat zijn? vraag even rond) of door een mail te sturen naar weekend@dkijv.nl.


Laat een reactie achter