De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2022 is van start!

Laat onderaan je reactie achter!

Ben jij lid van de Rabobank? Dan kan je nu stemmen op DKIJV! Leden van Zuid-Holland Midden kunnen via de Rabo App of Rabo Online Bankieren van 5 t/m 27 september hun stem uit op de vereniging die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt.

Stemmen

Stemmen kan via de Rabo App of via onderstaande link:
https://www.rabo-clubsupport.nl/zuid-holland-midden/stemmen?zoekterm=dkijv
(Je dient de door rabobank verkregen stemcode in te voeren.)

Waarom stemmen op DKIJV?

Sport

DKIJV heeft voor iedere schaatser passende trainingsmogelijkheden. Van beginnend tot gevorderd, voor de jeugd (en hun ouders), recreatierijders en ook zeker voor de (fanatieke) wedstrijdrijder, jong en oud… Iedereen is welkom! DKIJV is een “jaarrond”- vereniging. Dit betekent dat DKIJV sportieve uitdagingen biedt in álle seizoenen. Dit doen we door het stimuleren van het hardrijden in elke vorm, dus inlineskaten hoort er net zo goed bij als schaatsen voor langebaan, shorttrack en marathon.

Ons doel

Inlineskaten wordt steeds populairder. Het aantal leden is in korte tijd explosief gegroeid. Het bestedingsdoel is tweeledig. Enerzijds willen we meer trainers opleiden om de groei van deze sport te faciliteren. Anderzijds willen we inzetten op veiligheid op de baan. Hierbij denken we o.a. aan het aanschaffen van extra beschermingsmiddelen en het aanbieden van EHBO- en reanimatiecurssussen aan de trainers. Op die manier kunnen we de groei van inlineskaten veilig mogelijk maken voor iedereen!

Stemmen kan nog t/m 27 september!


Laat een reactie achter