Finale Dave van Dam Inline Cup Ede

Laat onderaan je reactie achter!

17 september was de laatste wedstrijd van Dave van Dam. Ik was de enige deelnemer van DKIJV want er was veel regen voorspeld. Dat viel uiteindelijk heel erg mee, er waren een paar buien en ook veel zon.

De wedstrijd was begonnen met de tijdritten van 400 meter. Ik werd 5de op dit onderdeel. Gelukkig mocht ik nog rijden, want de volgende categorie was afgelast door de regen. Na de regen hebben ze de afstand niet af gemaakt. Toen ging de jury het hele programma omgooien.

Ze gingen door met de puntenkoers en ze begonnen met oudste groep, omdat de jongste net gereden hadden. Met de puntenkoers moesten we 8 rondjes rijden. De laatste twee ronden heb ik heel hard gereden, en bijna de koploper ingehaald. Daarom heb ik 2 punten gepakt en ben ik bij dat onderdeel 3de geworden.

Als laatste gingen we een serie rijden, dat was eigenlijk een mini marathon. De start was met alle meiden van de pupillen 1. We moesten 2 rondjes rijden. Bij dit onderdeel ben ik 4de geworden.

Uiteindelijk hebben ze de tijdritten afgemaakt. Drie kinderen moesten het opnieuw rijden, omdat hun tijd voor de regen niet meer telde in hun categorie.

In het dag klassement ben ik 3de geworden van de 13 kinderen uit mijn categorie Dames P1. Het was vandaag ook de finale, dus de prijsuitreiking van het klassement was die dag ook. In het klassement ben ik 6de geworden. Ik had 2 wedstrijden gemist dus ik kon niet mee doen voor het podium.

O ja, papa heeft heen en weer gereden, en heel veel aangemoedigd!

Doe volgend jaar ook mee met Dave van Dam!

Uw verslaggever,

Tippi Verbree


Laat een reactie achter