Even voorstellen: nieuwe sponsor Edwin van Leeuwen

Laat onderaan je reactie achter!

Hoi allemaal, ik ben Edwin van Leeuwen in 2019 zijn wij met het gezin lid geworden van DKIJV en schaatsen we er op zaterdagochtend met veel plezier op los. Daarnaast zijn we ook te vinden op zaterdagavond bij het jeugd-uur, wanneer onze dochter schaatst.

Sinds dit schaatsseizoen sta ik met mijn bedrijf als sponsor op de schaatskleding. Nadat Rob Bouman is gestopt met sponsoren, werd gevraagd of ik het vaantje hiervan wilde overnemen. Nu ik ook mijn bedrijfsnaam over de ijsbaan zie vliegen maakt mij dat wel trots.

In 2014 ben ik gestart met het hoveniersbedrijf in Maassluis en houdt mij bezig met alle denkbare werkzaamheden in de tuin. Zowel onderhoud als nieuwe inrichtingen, incl. houten overkappingen.
Afgelopen jaar heb ik samen met Anne Schouten het terrein om het clubhuis bijgehouden en heb ik de plantenbakken een upgrade gegeven. Binnenkort kijken we ook de bestrating even na en knappen dit op waar dat nodig is. Zodat we goed gebruik kunnen blijven maken van het buitenterrein aan de sportring.

Nieuwe plantjes in de bloembakken
Heg snoeien
Bosjes netjes gesnoeid

Edwin van Leeuwen


Eén reactie op “Even voorstellen: nieuwe sponsor Edwin van Leeuwen”

  1. Michel van Zuijlen schreef:

    Dank Edwin!

    We zijn blij je mogen te verwelkomen als sponsor!
    Groet,
    Michel van Zuijlen – DKIJV shorttrackcoordinator.

Laat een reactie achter