Langs de Line 5: DKIJV aan kop!

Laat onderaan je reactie achter!

Een korte Langs de Line dit keer om u weer helemaal up-to-date te brengen aan het begin van de zomervakantie. Vorig weekend waren er namelijk nog maar liefst drie skeelerwedstrijden waarbij onze wedstrijdrijders zich goed hebben laten zien.

Jan van der Hoorn #4 Zoeterwoude

De Jan van der Hoorn Inline competitie is alweer goed onderweg. Op vrijdag 7 juli werd de vierde wedstrijd verreden.

DKIJV liet zich deze wedstrijd veel aan kop zien. Ik heb alle deelneemsters het peloton zien aansleuren en/of series zien winnen! Ook op het podium waren we goed vertegenwoordigd met Lieva Rosa (DP2) op de eerste plaats, Wende (DP1) verlengde haar abonnement op de tweede plaats en Lotte (DP1) zagen we voor het eerst op het podium met een mooie derde plaats.

Noortje, Wende, Lieva, Dieuwertje, Livia en Lotte. DKIJV op kop!

Een nieuw onderdeel voor de Jan van der Hoorn competitie was de puntenkoers. Dat pakte meteen spectaculair uit. Met zelfs heuse ploegentactieken tussen de rijdsters DKIJV en de concurrentes van de Warmondse IJs- en Skeelerclub.

Een tactische ploegenstrijd tussen Delft en Warmond

Nog 2 races te gaan na de zomervakantie!

NaamCategorieEindklasseringTijdritSprintPuntenkoers
Lieva Rosa BorsboomDP21112
Wende LinnenbankDP12222
Lotte JanssenDP13333
Livia VlaarDP17797
Dieuwertje LehmannDP181088
Fenna VissenbergDP11191210
Noortje ValkenburgDKA5554
Keira VissenbergDJB4335
Lieva Rosa, Wende en Lotte op het podium

Nationaal Pupillen Toernooi Zuilichem

Op zaterdag 8 juli vond het Nationaal Pupillen Toernooi plaats. 3 DKIJV pupillen hadden zich opgegeven en reisden af naar Zuidrichem. Op het programma stonden een flying lap, series en sprint finale, en een langere inline wedstrijd of puntenkoers.

Aert van der Goes deed bij de Heren Pupillen 3 mee en werd daar zesde. Sara van der Goes en Lotte Janssen streden mee bij de Dames Pupillen 1. Sara haalde de top 10 (10de), Lotte werd 23ste. Gastrijder in onze wedstrijdgroep Felice Koutstaal deed ook mee bij DP1 en werd 21ste.

Ooms Marathon Cup 5 Engewormer

Ook voor de marathonners stond er op zaterdag 8 juli nog een wedstrijd op het program. In Engewormer werden er 8 ronden gereden over een afgesloten wegparcours van 5,5 km.

De uitslagen van DKIJV’ers:

NaamCategorieEindklasseringno of laps
Emma van der GoesDJB14
Annewil StellooDMA36
Linda BoonDMA64
Serge van der GoesM4047
Edwin van LeeuwenM4056
Sebastiaan van LeeuwenM5037

Hopelijk zijn jullie nu weer helemaal bijgepraat en kunnen jullie met een gerust hart de vakantie in!

Uw verslaggever,
Ruud Linnenbank


Laat een reactie achter