7 april 2024: Feestelijke afsluiting Jeugdschaatsseizoen (+inschrijf link)

Laat onderaan je reactie achter!

Wij nodigen alle YVP, DVIJC en DKIJV van harte uit om deel te nemen aan de spetterende afsluiting/start van het jeugdschaatsseizoen/skeelerseizoen op 7 april 2024 van 12:00 tot 16:30, bij het clubhuis van DKIJV. Want het einde van het schaatsseizoen komt in zicht, en wat is er nu leuker dan dit af te sluiten samen met al je vrienden van het jeugdschaatsen? Of start bijna jouw skeelerseizoen en wil je dat graag feestelijk openen?

Op deze dag staat plezier centraal! Vanaf 12:00 uur verwelkomen we jullie met een opening, waarna we een feest vol spelletjes en gezelligheid hebben. Een minikamp vol uitdagende activiteiten, zowel tegen als met elkaar. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden!

Een minikamp vol uitdagende activiteiten

Natuurlijk worden jullie de hele dag bijgestaan door onze fantastische jeugdschaatstrainers, die zorgen voor een veilige en leuke omgeving waarin jullie je helemaal kunnen uitleven. We sluiten de dag af om 16:30 uur.

Praktische informatie

  • Kosten: €5 per deelnemer
  • ⁠Locatie: Clubhuis van DKIJV
  • Voor wie: Alle jeugdschaatsers en jeugdskeeleraars van YVP, DVIJC en DKIJV
  • ⁠⁠Datum en tijd: 7 april 2024, van 12:00 tot 16:30 uur
  • Inschrijven: Via deze link.

Wij kijken ernaar uit om jullie allemaal te zien!

Met vriendelijke groet,
Annewil en Joppe
Jeugdkamp@dkijv.nl


Laat een reactie achter