In memoriam Leo van der Giessen

Laat onderaan je reactie achter!

Op 13 februari is Leo van der Giessen overleden. Leo was de vader van Lennard en Kathelijne van der Giessen die beiden langere tijd in de wedstrijdselectie van DKIJV hebben geschaatst. En Leo was de man van Marion van der Giessen die jarenlang veel werk heeft verzet in de Communicatie Commissie.

Leo schaatste zelf niet, maar was groot liefhebber. Leo is ruim 10 jaar zeer actief geweest in het juryteam van DKIJV. Daarvan heeft hij ook een aantal jaren in de Wedstrijdcommissie gezeten. Ook toen zijn kinderen niet meer schaatsten bleef Leo actief in het juryteam.

We konden altijd op Leo rekenen. Als er hulp gevraagd werd, reageerde Leo meteen en pakte gevraagd en ongevraagd allerhande klussen in de jurykamer op. Altijd met goede zin. Zo was Leo ook één van de schaarse juryleden die zich de bediening van de Elektronische Tijdwaarneming eigen had gemaakt. Na een lange wedstrijdavond wil iedereen altijd graag snel naar huis, maar Leo vertrok nooit eerder dan dat alle opruimwerkzaamheden klaar waren. We zijn Leo heel dankbaar.

Helaas meldde Leo begin van dit wedstrijdseizoen dat hij even niet mee kon helpen wegens gezondheidsproblemen. In december hoorden we het verdrietige nieuws dat Leo niet meer zou herstellen. We hebben Leo dit seizoen al enorm gemist en gaan hem ook nog heel erg missen. Niet alleen als jurylid, maar ook als DKIJV-vriend. Rust zacht Leo!

Condoleanceregister: www.rotteveelfokkema.nl/leovandergiessen


Laat een reactie achter