Inschrijvingen Jeugdkamp 2022 geopend

Laat onderaan je reactie achter!

De jeugd sluit het schaatsseizoen normaal af met een jeugdkamp, maar in verband met COVID kon dit helaas de afgelopen seizoenen niet. Maar we hebben goede hoop dat we schaatsseizoen 2021-2022 weer met een jeugdkamp kunnen afsluiten 😊. Ook de jeugd van DVIJC, IJVP gaat mee. Dit jaar gaan we als het even meezit van vrijdag 1 tot en met zondag 3 april 2022. De inschrijvingen zijn in ieder geval geopend!

Al enkele maanden is de (nieuwe) organisatie op de achtergrond bezig met het jeugdkamp; zoeken naar een kamphuis, regelen van vervoer, het leidingteam vragen en natuurlijk ook het thema. En daarnaast houden we de ontwikkelingen omtrent COVID in de gaten en gaan alleen als het ook echt kan.

Direct inschrijven

Weet je al hoe leuk het jeugkamp is? ga dan direct naar het inschrijfformulier,

In het kort

Wie? Alle jeugdschaatsleden van DKIJV, DVIJC en IJVP.
Wat? Het is een weekend zonder schaatsen maar met speurtochten, avondspellen, knutselopdrachten, toneel en vooral heel veel plezier.
Waar? naar het kamphuis ‘T Campvelt in Doornspijk
Waarom? Omdat het superleuk is.
Wanneer? vrijdagavond (vertrek rond 18:00) 1 april tot zondagmiddag 3 april
Wat kost het?  €65 per deelnemer.
Hoe gaan we erheen? Met de bus.

Meer weten?

Klik hier om meer te weten te komen over het jeugdkamp en/of om de foto’s van voorgaande jaren te bekijken. Als je vragen hebt kun je die sturen naar Joppe Kleiweg op mailadres jeugdkamp@dkijv.nl

Inschrijven

Inschrijven kan door het online formulier in te vullen.

Inschrijven voor het jeugdkamp

Disclaimer: op tijd naar bed niet gegarandeerd.


Laat een reactie achter